Ceas Hand Made By Augustin Matei THOR

Comanda online Ceas Hand Made By Augustin Matei THOR la pretul de 5004.99 lei. Pe site gasesti o gama variata de modele de Ceasuri barbatesti Hand Made By Augustin Matei, rafinate, la preturi avantajoase. Alege-ti favoritul din multitudinea de Ceasuri de mana Hand Made By Augustin Matei.

Pret: 5004.99 Lei

DETALII + COMANDA

Descrierea produsului Ceas Hand Made By Augustin Matei THOR:

Thor este fiul lui Odin în mitologia nordică. Zeu al naturii, dar și al fulgerelor și al războiului, el deține niște obiecte magice: o centură (Megingiord) care îi conferă puterea divină cât timp o poartă, niște mănuși de fier indispensabile pentru a ține și a folosi un ciocan magic numit Mjollnir (măcinătorul).Acest ciocan revine în mâinile sale după fiecare aruncare și simbolizează fulgerele. Se spune că acest ciocan nu și-a greșit ținta niciodată. 

Thor este cel mai puternic dintre zei cât şi dintre oameni.

NOTA: Acest ceas, fiind handmade unicat, se face la comanda, iar produsul final va avea mici diferente fata de imagine. Aceste diferente vor fi discutate in avans, cu clientul. Termenul de livrare pentru comenzile din promotia Black Friday este de aproximativ 30-40 de zile. Pentru acest produs se percepe plata integrala in avans, dupa plasarea comenzii, plata care se poate face prin OP sau CASH, in Showroom.

CEASURILE PERSONALIZATE HANDMADE BY AUGUSTIN MATEI NU SE SUPUN POLITICILOR DE RETUR ALE SITE-ULUI. ACESTE PRODUSE, FIIND PERSONALIZATE, NU SE POT RETURNA.

Brand: Hand Made By Augustin Matei


Produse din aceeasi categorie