Ceas Original Fossil Barbatesc Casual Negru FB-01 FS5657 Quartz cu Comanda Online

Pune-ti tinuta in evidenta cu acest ceas de mana original Fossil barbatesc Casual Negru FB-01 FS5657 cu mecanism Quartz Japonez pe care il poti cumpara la pret avantajos. Opteaza pentru un ceas Fossil Negru pentru barbati online care sa se potriveasca stilului tau si pe care sa il porti cu incredere in fiecare zi.

VEZI PRET

Detalii produs Ceas Barbatesc Fossil Original Casual FB-01 FS5657 cu mecanism Quartz Japonez:

Brand: Fossil
Id: 139244

Fie ca vrei un ceas Fossil de barbati Negru pe care sa il porti la ocazii mai speciale sau unul pentru zi de zi, aici gasesti o colectie bogata de modele de ceasuri Fossil barbatesti originale online. Alege un ceas Casual Fossil Analog sau un ceas Negru Fossil cu bratara de Otel inoxidabil ori un model de ceas de mana cu geam de Cristal mineral din sutele de modele disponibile pe site.

Fii mereu la moda purtand un ceas Casual Negru Fossil barbatesc original si asorteaza-l tinutei. Un ceas Quartz Fossil Negru cu geam de Cristal mineral si bratara de Otel inoxidabil cum este modelul FB-01 FS5657 poate fi cadoul ideal pentru tine sau cineva drag.

Stil: Fashion Casual;Colectia: FB-01;Tip: Barbatesc;Display: Analog;Mecanism: Quartz;Denumire mecanism: Miyota 21153H;Provenienta mecanism: Japonez;Rezistenta la apa: 10;Indica: Ora, minute, secunde, Data;Culoare cadran: Negru;Material geam: Cristal mineral;Tip citire cadran: Puncte;Forma carcasei: Rotunda;Material carcasa: Otel inoxidabil;Culoare carcasa: Argintiu, Rosu si Albastru;Dimensiune carcasa: 42 mm;Grosime carcasa: 12 mm;Material curea/bratara: Otel inoxidabil;Culoare curea/bratara: Argintiu;Culoare interior curea/bratara: Argintiu;Latime curea/bratara (telescop): 22 mm;Circumferinta curea/bratara: 21.5 cm;Sistem inchidere: Catarama tip fluture cu buton lateral;Finisaj curea/bratara: Mata;Design curea/bratara: Neteda;Data: Da;Alte detalii: Logo pe cadran, catarama, capac spate, Culoare markeri ora: Argintiu, Culoare aratatoare: Argintiu, Argintiu, Rosu, Caseta data prezenta in dreptul orei 3;Greutate: 146 grame

Alege sa cumperi ceasuri Fossil barbatesti originale cu livrare rapida. Iti recomandam ceasul Fossil FB-01 FS5657 Negru, un model Casual cu mecanism Quartz Japonez si display Analog.


Produse din aceeasi categorie